Zithoek


Nieuw gebouwde vakantiewoning

De vakantiewoning is zeer ruim van opzet, en is in de plaats gekomen van de voormalige theeschenkerij 'Moestuin'.

Gerieflijke, ruime vakantiewoning

De voormalige theeschenkerij van Moe’s tuin is omgebouwd tot een ruime, goed verzorgde vakantiewoning / appartement van 80 m².  We hebben de vakantiewoning derhalve 'Het Theehuis' genoemd.

Het appartement heeft 2 grote slaapkamers, één ervan is een vide, een grote badkamer met inloopdouche, een geriefelijke keuken en een woonkamer met zithoek en tv.

De keuken is voorzien van een koelkast, een vaatwasmachine, een (combi-) magnetron en een inductieplaat om op te koken. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een aangename vakantie is aanwezig. Beddengoed en handdoeken moet u zelf meenemen, maar zijn eventueel ook te huur.

In de woning is wifi aanwezig. Voor kinderen staan er een kinderstoel en een kinderbed en is speelgoed aanwezig. Binnen wordt niet gerookt en mensen met allergieën kunnen er onbezorgd verblijven. Huisdieren worden derhalve niet toegelaten. Buiten is een terras met zitje, grenzend aan de tuin. De gehele vakantiewoning is voorzien van vloerverwarming.

Prijzen

Zie hier de prijzen van de vakantiewoning. Bij de kosten komen Bij de kosten komen schoonmaakkosten van € 45,00 en toeristenbelasting van € 1,10 p.p.p.n.


Zie hier de foto's
, in groter formaat.

Zicht op het terras

Keuken met apparatuur Slaapkamer beneden Badkamer
5